Bejelentkezés

Miért regisztrálj a mitvigyek.hu-n?

 • Ingyen nézheted meg a cikkek részleteit!
 • A cikkeket pdf formátumban is letöltheted!
 • Folyamatosan tájékoztatunk, ha valami frissül az oldalon!

Party

Facebook
A kikapcsolódás egyik legkedveltebb formája. Széles körben elérhető, hiszen szinte mindenhol akad legalább egy zenés szórakozóhely vagy pub.

party.jpg - 16.68 Kb

 

Mit vigyek magammal, ha bulizni indulok?

Ami a szórakozást illeti, a legkönnyebben elérhető formának a bulizást, divatosabb nevén „partyzást” tekinthetjük. A világ nagyvárosai csordultig teltek a legkülönfélébb szórakozóhelyekkel, van, ahol egész utcákat, netán kerületeket alakítottak ki a pörgős közönség igényeihez igazodva. Persze itt is számtalan forma és irányzat alakult ki, mint ahogyan a célközönség is nagyon sokrétűnek tekinthető.


Van, aki a partyzást kizárólag elit klubban tudja elképzelni, ahol a borsos belépőárakon felül a különböző alkoholtartalmú italok, koktélok is kifejezetten sokba kerülnek. Ezeken az exkluzív helyeken rendszerint sztár DJ-k szolgáltatják a talpalávalót, és viszonylag egy állandó, némiképp szűk réteg látogatja őket, beleértve a sokak által ismert hírességeket. A szélesebb körben elérhető táncos helyeket rendszerint a különböző korosztályok differenciáltan látogatják: a fiatalabb korosztály a legutóbbi divatos zenéket kedveli, míg a némiképp idősebb generáció nem zárkózik el az elmúlt évtizedek nagy slágereitől sem. A pubok, kocsmák ugyancsak tömegeknek kínálnak programlehetőséget, tekintettel arra, hogy egyre több ilyen hely ad otthont könnyűzenei koncerteknek, nem ritkán kiállító teremként is működnek. Azok a helyek pedig, melyek programlehetőséget ugyan nem kínálnak, egy könnyed este felvezetéseként azonban töretlen népszerűségnek örvendenek.


A könnyed kikapcsolódás, az alkoholfogyasztással összefüggésbe hozható fesztelen légkör könnyen előre nem várt következményekkel járhat, így amennyiben lehetőségünk van rá ügyeljünk arra, hogy éjszaka (főként ha már nem vagyunk teljesen józanok) ne mászkáljunk egyedül, ha megtehetjük, válasszuk inkább a taxit, vagy legalább barátok/barátnők társaságában induljunk haza.

Ha bulizni indulunk, tökéletes megjelenésünk mellett az alábbiakat se felejtsük otthon:

Lépjen be a teljes tartalom letöltéséhez!

      
 • Készpénz (a bankkártyát, hitelkártyát inkább hagyjuk otthon)
 • Iratok (az egész pénztárcát nem célszerű magunkkal vinni, főleg, ha zsúfolt helyre készülünk)
 • Tartalék harisnya
 • Sminkfelszerelés
 • Fésű
 • Tükör
 • Óvszer ....... Lépjen be, a további tartalom megjelenítéséhez! ........

 

Kapcsolódó cikkek

Online Utasbiztosítás