Bejelentkezés

Miért regisztrálj a mitvigyek.hu-n?

  • Ingyen nézheted meg a cikkek részleteit!
  • A cikkeket pdf formátumban is letöltheted!
  • Folyamatosan tájékoztatunk, ha valami frissül az oldalon!

Impresszum

Facebook

MITVIGYEK.HU

Az utazók barátja...

Kiadó: E6.hu Kft.

Adószám: 23294639-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-145994

Cím: 2351 Alsónémedi, Templom utca 12

Levelezési cím: 2351 Alsónémedi, Templom utca 12

E-mail: CLOAKING

Tel: (+36 29) 338-125

 

 

Médiaigazgatásra vonatkozó szabály megsértése miatti eljárásra hatáskörrel rendelkező szabályozó vagy felügyeleti szervek neve és elérhetősége:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Levelezési cím: 1376 Budapest, Pf. 997.

E-mail: CLOAKING

Telefon: (+36 1) 468 0673

Fax: (+36 1) 468 0680

 

Küldetésünk, hogy mindig tudd, mikor mit érdemes vinni illetve felvenni magadra, ha utazni készülsz.

A mitvigyek.hu "csekk-listái" egyre népszerűbbek a magyar utazó társadalom körében. Mivel mindenki mozgásban van - beleértve a munkába igyekvőktől kezdve, a gyerekeket sétáltató kismamákon át, a nyaralásra útnak indulókig mindenkit-, ezért szükségünk van információkra, hogy mikor, mennyit és mit érdemes magukkal vinni.

Ha kérdésed van a mitvigyek.hu működésével, használatával kapcsolatban, kérlek írj nekünk az CLOAKING email címre.

A mitvigyek.hu oldalainak hirdetési lehetőségeiről érdeklődj itt: CLOAKING Sokorai Péter E6.hu Kft

Szerzői jogi útmutató:

A Mitvigyek.hu a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a Mitvigyek.hu-n található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása. Az információk felhasználása szabadon lehetséges, ha ennek tényéről elektronikus úton ( CLOAKING ) tájékoztatja szerkesztőségünket és a felhasználás során hivatkozás történik a Mitvigyek.hu weboldalra. A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után. A Mitvigyek.hu weboldalról származó értesüléseket, információkat, híreket átvenni (idézni) - az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján - csak a Mitvigyek.hu-ra való hivatkozással, a szerző megnevezésével lehet. Az információk átvételének feltételeiről, a hivatkozás formáiról az alábbi címen kérhet részletes felvilágosítást: CLOAKING . Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából, az előrejelzések, a veszélyjelzések és az egészségügyi helyzet információiból eredő károkért a Mitvigyek.hu kizárja mindennemű felelősségét.

Online Utasbiztosítás