Bejelentkezés

Miért regisztrálj a mitvigyek.hu-n?

  • Ingyen nézheted meg a cikkek részleteit!
  • A cikkeket pdf formátumban is letöltheted!
  • Folyamatosan tájékoztatunk, ha valami frissül az oldalon!
Szülés - Mitvigyek?

Az élet legcsodálatosabb pillanatainak egyike, mikor egy nő anyává válik, életet ad gyermekének. Olyan pillanatokat él át, melyekre garantáltan egész életében emlékezni fog. Ahhoz azonban, hogy minden a maga természetességében, ütemében tudjon folyni, zavartalansága biztosított legyen, szükség van arra is, hogy mikor kell, minden kéznél legyen, vagyis hogy semmi fontos ne maradjon otthon.

Mit vigyek a kórházba szüléskor?
 

Téli babák ruházata

Télen a kisbabák megfelelő felöltöztetésén felül más dolgokra is különös gondot kell fordítani. Ilyen például az otthonunk hőmérséklete, melynek az általános ajánlás szerint 21 fok tökéletesen megfelel. Kivételt képez a fürdetés ideje, amikor törekedni kell rá, hogy megközelítően 28 fokig kússzon fel a hőmérő higanyszála.

 

Read more...
 

9 tipp gyerekekkel való utazásra télen

Sziasztok Kedves Szülők!

Tudjátok, hogy ilyen hideg időben, amikor a szabad levegőn sportolunk, több snack-re, csokoládéra és gyümölcsre van szükségünk? Ha nem, akkor kérlek titeket olvassátok el azt a 9 tippet, amit mi összeszedtünk nektek, és amire figyelnetek kell télen, ha síelni, szánkózni, túrázni visztek minket.

Read more...
 

Utazás 18 hónap feletti babával

Babacsomag külföldre, belföldre:

  • TB kártya
  • Gyerekútlevél – Indulás előtt mindig ellenőrizzük le az érvényességét, mert 4 éven aluli gyermekek útlevele 2 évig érvényes!
  • Biztosítás – Amennyiben dombornyomott bankkártyánk van, automatikusan kapunk hozzá éves utasbiztosítást és a kártyadíjunk kétszereséért igényelhetünk hozzá belföldi balesetbiztosítást is! Vigyázat, az csak rád vonatkozik!
Read more...
 


1. oldal / 2
Online Utasbiztosítás